Disclaimer

PlumbKing probeert juiste informatie weer te geven. Desondanks kan het toch voorkomen dat er foutieve informatie of onjuistheden worden weergegeven (denk hierbij aan bijvoorbeeld een typefout, verkeerde afbeelding etc.).

Wij zijn niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade als gevolg van deze onjuistheden en/of foutieve informatie. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor schade of problemen die zijn ontstaan als gevolg van (elektronische) storingen, onderbrekingen, vertragingen op onze website.

Het gebruik van PlumbKing.nl is geheel voor eigen risico van de bezoeker. Elke aankoop die u maakt via onze website valt onder de volledige verantwoordelijkheid van de bezoeker.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade of problemen als gevolg van het gebruiken van de adviezen op onze website. Wij zijn onder geen beding aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wij verwijzen via onze hyperlinks.

Het kan voorkomen dat elektronische berichten en/of e-mails zijn vertraagd, PlumbKing.nl is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van het niet of te laat ontvangen van deze berichten.

Posities van aanbevolen loodgietersbedrijven

De loodgietersbedrijven die wij als PlumbKing.nl benoemen en beschrijven in onze artikels staan meestal (maar niet altijd) in willekeurige volgorde en PlumbKing.nl is NIET verplicht om elk loodgietersbedrijf in deze aanbevolen lijsten op te nemen! Het is echter mogelijk dat sommige van deze loodgietersbedrijven ons een vergoeding betalen om hoger in onze lijsten te staan.

Verantwoordelijkheid voor loodgietersbedrijven

PlumbKing.nl is niet verantwoordelijk voor de diensten en producten die de loodgieters op deze site aanbieden. Wij hebben de loodgieters NIET zelf ingehuurd en hebben onze bevindingen puur gebaseerd op de beschikbare (betrouwbare) reviews die online beschikbaar zijn.

De bezoeker is zelf verantwoordelijk voor de beslissing om een loodgieter via onze website in te huren, PlumbKing.nl is in geen geval verantwoordelijk hiervoor en kan ook niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele gebreken en/of geschillen tussen klant en loodgieter! De beoordelingen van de loodgieters op PlumbKing.nl zijn slechts bedoeld om het voor de bezoeker makkelijk en overzichtelijk te maken een goede loodgieter in te huren.

Kosten van loodgieters

De tarieven van de loodgieters die wij vermelden op onze website zijn gebaseerd op het landelijk gemiddelde. Deze zijn redelijk representatief voor wat een loodgieter in rekening brengt maar het is mogelijk dat de prijzen afwijkend kunnen zijn. Wij zijn niet verantwoordelijk voor wat de loodgietersbedrijven rekenen, bekijk dus altijd eerst goed de tarieven van de individuele loodgieters voordat voordat je ze inhuurt!

Advertentie disclaimer

PlumbKing.nl deelnemer van Google Adsense, hierdoor is het mogelijk dat je als bezoeker gepersonaliseerde advertenties zult zien. Wij krijgen als website een vergoeding voor deze advertenties.

Affiliate disclaimer

PlumbKing.nl neemt deel aan de partnerprogramma’s van Bol.com, Amazon.nl, Gereedschapcentrum.nl en Toolmax.nl. Deze programma’s bieden websites de mogelijkheid om commissie te verdienen op producten die via deze websites worden verkocht.

Alle merken, beelden en logo’s op deze website zijn eigendom van deze respectievelijke eigenaren of hun dochterondernemingen.