De 5 BESTE loodgieters van Leeuwarden en omstreken

Op deze pagina vind je de beste loodgieters uit Leeuwarden en omstreken om in te huren. We hebben een aantal goede en betrouwbare (spoed)loodgieters geselecteerd die hun loodgietersbedrijf in deze regio hebben. Hieronder vind je onze lijst met de beste loodgieters uit Leeuwarden.

  1. Loodgietersbedrijf Nyenhuis
  2. Wijbenga Installaties
  3. Rioolwacht B.V.
  4. Van der Schoot
  5. Technisch Servicebedrijf van der Leij

1. Loodgietersbedrijf Nyenhuis

Loodgietersbedrijf Nyenhuis is een bedrijf met meer dan 80 jaar aan ervaring in lood- en zinkwerk, installatie en reparatie van verwarming en sanitair. Het vakkundig personeel staat voor je klaar.

Hieronder staan alle belangrijke contactgegevens van Loodgietersbedrijf Nyenhuis.

2. Wijbenga Installaties

Wijbenga Installaties is een bedrijf met ervaren personeel dat zich bezighoudt met aanleg van leidingwerk in badkamer, toilet en keuken, maar ook met lekkages en verstoppingen. De monteurs staan ook voor je klaar bij spoed.

Hieronder staan alle belangrijke contactgegevens van Wijbenga Installaties.

3. Rioolwacht B.V.

Rioolwacht B.V. is een bedrijf dat 24/7 voor je klaar staat om te helpen met verstoppingen met behulp van moderne apparatuur. Ze bieden rioolontstopping, rioolinspectie met minicamera’s, leidingen traceren, stankdetectie en het legen van septictanks en vetputten, en zullen altijd zo snel mogelijk helpen.

Hieronder staan alle belangrijke contactgegevens van Rioolwacht B.V.

4. Van der Schoot

Van Der Schoot is een bedrijf met een snelle service voor het verhelpen van problemen met verstoppingen en lekkages in riolering en leidingwerk voor zowel gas als water. Deze ervaren loodgieter staat voor je klaar!

Hieronder staan alle belangrijke contactgegevens van Van der Schoot.

5. Technisch Servicebedrijf van der Leij

Technisch Servicebedrijf van der Leij is een bedrijf dat zich bezighoudt met installatie en onderhoud van complete technische installaties voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Ze bieden elektra, badkamerrenovatie, sanitair, gas-, water- en riolering en nog veel meer.

Hieronder staan alle belangrijke contactgegevens van Technisch Servicebedrijf van der Leij.

Hoeveel kost een loodgieter in Leeuwarden om in te huren?

Een loodgieter in Leeuwarden rekent gemiddeld €50,- per uur, inclusief BTW.

Hoeveel kost een loodgieter in Leeuwarden bij spoed om in te huren?

Een loodgieter met spoed in Leeuwarden kost gemiddeld €75,- per uur, inclusief BTW.

Rekenen loodgieters in Leeuwarden voorrijkosten?

Ja, de meeste loodgieters in Leeuwarden rekenen voorrijkosten. Er zijn echter ook Leeuwardse loodgieters die geen voorrijkosten in rekening brengen of deze al in hun uurtarief hebben opgenomen.