De 5 BESTE loodgieters van Amstelveen en omstreken

Op deze pagina vind je de beste loodgieters uit Amstelveen en omstreken om in te huren. We hebben een aantal goede en betrouwbare (spoed)loodgieters geselecteerd die hun loodgietersbedrijf in deze regio hebben. Hieronder vind je onze lijst met de beste loodgieters uit Amstelveen.

  1. J.W.F. Born
  2. Brommer B.V.
  3. Loodgietersbedrijf Pepping v/h Copier
  4. Onderhoudsbedrijf Favié
  5. Installatiebedrijf Le Cuivre

1. J.W.F. Born

Loodgietersbedrijf J.W.F. Born staat bekend om zijn ouderwetse vakmanschap. Bij dakvernieuwingen worden nog steeds zinken deklijsten gebruikt en ook koperen waterleidingen zijn niet onbekend. Voor de renovatie van badkamers en toiletruimtes wordt alles compleet verzorgd, van sloop tot afkitten. Dit gebeurt in samenwerking met vakkundige onderaannemers.

Hieronder staan alle belangrijke contactgegevens van J.W.F. Born.

2. Brommer B.V.

Brommer B.V. is een familiebedrijf dat in 1966 is opgericht door Herman Brommer en staat nog steeds voor de beste kwaliteit. Met meer dan 35 vakmensen in dienst is het uitgegroeid van een eenmanszaak tot een allround loodgieters- en installatiebedrijf. Het bedrijf regelt alles, van sanitair en riolering tot CV-ketels en dakbedekking.

Hieronder staan alle belangrijke contactgegevens van Brommer B.V.

3. Loodgietersbedrijf Pepping v/h Copier

Loodgietersbedrijf Pepping v/h Copier is al sinds 1923 actief als vakman in Amstelveen en omgeving. Met een jarenlange ervaring als loodgieter is dit bedrijf deskundig en betrouwbaar. Ze zijn gespecialiseerd in lekdetectie en kunnen je daarom goed van dienst zijn.

Hieronder staan alle belangrijke contactgegevens van Loodgietersbedrijf Pepping v/h Copier.

4. Onderhoudsbedrijf Favié

Onderhoudsbedrijf Favié biedt kwalitatieve diensten voor particulieren en bedrijven, waaronder loodgieterswerk, dak- en zinkwerk, ontstoppingsdiensten, sanitairinstallatie en CV-installatie onderhoud en installatie. Het bedrijf is in 1997 gestart in Amstelveen en is sindsdien snel gegroeid.

Hieronder staan alle belangrijke contactgegevens van Onderhoudsbedrijf Favié.

5. Installatiebedrijf Le Cuivre

Installatiebedrijf Le Cuivre is een bedrijf dat zich richt op ontwerp, advies, uitvoering en beheer van diverse technische installaties. Het werd opgericht in 1960 als ambachtelijk loodgietersbedrijf in Amstelveen door P.M. Le Cuivre Senior. Het bedrijf heeft gekwalificeerde medewerkers en hecht veel waarde aan kwaliteit en vakbekwaamheid.

Hieronder staan alle belangrijke contactgegevens van Installatiebedrijf Le Cuivre.

Hoeveel kost een loodgieter in Amstelveen om in te huren?

Een loodgieter in Amstelveen rekent gemiddeld €50,- per uur, inclusief BTW.

Hoeveel kost een loodgieter in Amstelveen bij spoed om in te huren?

Een loodgieter met spoed in Amstelveen kost gemiddeld €75,- per uur, inclusief BTW.

Rekenen loodgieters in Amstelveen voorrijkosten?

Ja, de meeste loodgieters in Amstelveen rekenen voorrijkosten. Er zijn echter ook Amstelveense loodgieters die geen voorrijkosten in rekening brengen of deze al in hun uurtarief hebben opgenomen.

Zoek je meer loodgieters nabij Amstelveen?

Hieronder staan enkele plaatsen in de buurt van Amstelveen waar meer loodgietersbedrijven gevestigd zijn.