De 5 BESTE loodgieters van Amsterdam en omstreken

Op deze pagina vind je de beste loodgieters uit Amsterdam en omstreken om in te huren. We hebben een aantal goede en betrouwbare (spoed)loodgieters geselecteerd die hun loodgietersbedrijf in deze regio hebben. Hieronder vind je onze lijst met de beste loodgieters uit Amsterdam.

 1. Amsterdam Spoedloodgieter
 2. Loodgietersbedrijf Conijn
 3. Vantomme Loodgieters
 4. IRI Services Installatietechniek
 5. Bouma CV B.V Totaaltechniek

1. Amsterdam Spoedloodgieter

Cas Altman is de eigenaar van Amsterdam Spoedloodgieter en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de loodgietersbranche in Amsterdam en de omgeving. Het voordeel is dat Amsterdam Spoedloodgieter altijd werkt met een vaste, duidelijk gecommuniceerde prijs, zodat je van tevoren precies weet wat je kunt verwachten.

Hieronder staan alle belangrijke contactgegevens van Amsterdam Spoedloodgieter.

2. Loodgietersbedrijf Conijn

Ramon Conijn is de oprichter en eigenaar van Loodgietersbedrijf Conijn. Hij is al meer dan 27 jaar actief als loodgieter en heeft 15 jaar ervaring opgedaan als werknemer voordat hij in 2007 zijn eigen bedrijf oprichtte. Loodgietersbedrijf Conijn biedt een 24-uurs spoedservice in Amsterdam en werkt voor zowel bedrijven als particulieren tegen redelijke tarieven.

Hieronder staan alle belangrijke contactgegevens van Loodgietersbedrijf Conijn.

3. Vantomme Loodgieters

Nicolas Vantomme is de oprichter en eigenaar van een professioneel loodgietersbedrijf in Amsterdam. Hij heeft eerst een aantal jaar ervaring opgedaan als werknemer bij een installatiebedrijf, voordat hij met succes zijn eigen bedrijf oprichtte. Zijn klanten waarderen hem om zijn transparantie, integriteit en zeer betrouwbare dienstverlening!

Hieronder staan alle belangrijke contactgegevens van Vantomme Loodgieters.

4. IRI Services Installatietechniek

IRI Services is een ervaren specialist in het oplossen van rioleringsproblemen. De professioneel opgeleide loodgieters en installateurs van IRI Services werken snel en efficiënt. Bovendien biedt dit bedrijf 24/7 ondersteuning voor spoedgevallen en hanteren ze redelijke prijzen voor hun diensten.

Hieronder staan alle belangrijke contactgegevens van IRI Services Installatietechniek.

5. Bouma CV B.V Totaaltechniek

Bouma is een professioneel installatiebedrijf dat zich specialiseert in loodgieters- en verwarmingswerkzaamheden. Het bedrijf is al meer dan 22 jaar actief in Amsterdam en de omliggende gebieden en heeft een uitstekende reputatie. De deskundige medewerkers van Bouma bieden kwalitatief hoogwaardige diensten tegen betaalbare tarieven, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Hieronder staan alle belangrijke contactgegevens van Bouma CV B.V Totaaltechniek.

Hoeveel kost een loodgieter in Amsterdam om in te huren?

Een loodgieter in Amsterdam rekent gemiddeld €50,- per uur, inclusief BTW.

Hoeveel kost een loodgieter in Amsterdam bij spoed om in te huren?

Een loodgieter met spoed in Amsterdam kost gemiddeld €75,- per uur, inclusief BTW.

Rekenen loodgieters in Amsterdam voorrijkosten?

Ja, de meeste loodgieters in Amsterdam rekenen voorrijkosten. Er zijn echter ook Amsterdamse loodgieters die geen voorrijkosten in rekening brengen of deze al in hun uurtarief hebben opgenomen.

In welke Amsterdamse stadsdelen zijn deze loodgieters actief?

Hieronder staan de Amsterdamse stadsdelen waarin de loodgieters op deze pagina actief zijn.

 • Centrum
 • Nieuw-West
 • Noord
 • Oost
 • West
 • Zuid
 • Zuidoost
 • Weesp

Sommige loodgieters op deze pagina bieden hun diensten aan in afwijkende werkgebieden en werken vaak ook buiten Amsterdam.

Zoek je meer loodgieters nabij Amsterdam?

Hieronder staan enkele plaatsen in de buurt van Amsterdam waar meer loodgietersbedrijven gevestigd zijn.