De 5 BESTE loodgieters van Hoorn en omstreken

Op deze pagina vind je de beste loodgieters uit Hoorn en omstreken om in te huren. We hebben een aantal goede en betrouwbare (spoed)loodgieters geselecteerd die hun loodgietersbedrijf in deze regio hebben. Hieronder vind je onze lijst met de beste loodgieters uit Hoorn.

  1. Piet Pranger Loodgietersbedrijf
  2. Loodgietersbedrijf MB
  3. JCF Installatietechniek
  4. M.P. Habes Installatiebureau
  5. Mol Installatietechniek

1. Piet Pranger Loodgietersbedrijf

Pranger Loodgietersbedrijf is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op diverse diensten zoals centrale verwarming, gas, meters, waterleidingen, ontstopping van wc’s en keukens, algehele ontstopping, sanitair, badkamers, warmwatertoestellen, zink- en dakwerken, camera-inspectie van riolering en ontstopping van riolering.

Hieronder staan alle belangrijke contactgegevens van Piet Pranger Loodgietersbedrijf.

2. Loodgietersbedrijf MB

Loodgietersbedrijf MB biedt verschillende diensten aan, waaronder CV-ketel onderhoud, lekkage reparaties en het verhelpen van verstoppingen. Daarnaast biedt het bedrijf een spoedservice, zodat klanten altijd kunnen rekenen op ondersteuning in geval van nood.

Hieronder staan alle belangrijke contactgegevens van Loodgietersbedrijf MB.

3. JCF Installatietechniek

JCF Installatietechniek is opgericht in 2019, zodat de eigenaar zich volledig kan richten op zijn werk. Het bedrijf streeft ernaar om klanten de best mogelijke oplossingen te bieden. De eigenaar is oorspronkelijk opgeleid als verwarmingsmonteur en loodgieter, maar heeft ook ervaring met andere soorten opdrachten, wat tot uiting komt in de aangeboden diensten.

Hieronder staan alle belangrijke contactgegevens van JCF Installatietechniek.

4. M.P. Habes Installatiebureau

M.P. Habes is een installatiebureau dat zich toelegt op loodgieterswerk, waaronder het aanleggen en onderhouden van sanitair, gasleidingen, waterleidingen en rioleringen. Het bedrijf beschikt over uitgebreide ervaring op dit gebied, opgedaan in de afgelopen tien jaar door deelname aan diverse grote projecten.

Hieronder staan alle belangrijke contactgegevens van M.P. Habes Installatiebureau.

5. Mol Installatietechniek

Mol Installatietechniek biedt supersnelle service in heel Noord-Nederland voor alles met betrekking tot CV, airconditioning, ventilatie en zonnepanelen. Zij hebben geen verplichting tot onderhoudscontract en komen snel bij u langs met alleen gecertificeerde monteurs met jarenlange ervaring.

Hieronder staan alle belangrijke contactgegevens van Mol Installatietechniek.

Hoeveel kost een loodgieter in Hoorn om in te huren?

Een loodgieter in Hoorn rekent gemiddeld €50,- per uur, inclusief BTW.

Hoeveel kost een loodgieter in Hoorn bij spoed om in te huren?

Een loodgieter met spoed in Hoorn kost gemiddeld €75,- per uur, inclusief BTW.

Rekenen loodgieters in Hoorn voorrijkosten?

Ja, de meeste loodgieters in Hoorn rekenen voorrijkosten. Er zijn echter ook Hoornse loodgieters die geen voorrijkosten in rekening brengen of deze al in hun uurtarief hebben opgenomen.

Zoek je meer loodgieters nabij Hoorn?

Hieronder staan enkele plaatsen in de buurt van Hoorn waar meer loodgietersbedrijven gevestigd zijn.