De 5 BESTE loodgieters van Dordrecht en omstreken

Op deze pagina vind je de beste loodgieters uit Dordrecht en omstreken om in te huren. We hebben een aantal goede en betrouwbare (spoed)loodgieters geselecteerd die hun loodgietersbedrijf in deze regio hebben. Hieronder vind je onze lijst met de beste loodgieters uit Dordrecht.

  1. Loodgietersbedrijf Okkerse
  2. Pieterse Installatie- en Loodgieterswerken
  3. Loodgietersbedrijf Wasserthal
  4. Sahin Loodgietersbedrijf
  5. Installatietechniek Bert van Es

1. Loodgietersbedrijf Okkerse

Loodgietersbedrijf Okkerse BV, opgericht in 1963 en bedient bedrijven en particulieren in de Drechtsteden. Het bedrijf beschikt over monteurs met verschillende disciplines. Het bedrijf heeft een storingsdienst beschikbaar voor vaste klanten, die ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar is voor noodgevallen.

Hieronder staan alle belangrijke contactgegevens van Loodgietersbedrijf Okkerse.

2. Pieterse Installatie- en Loodgieterswerken

Pieterse Installatie- en Loodgieterswerken is een servicegericht installatiebedrijf dat op maat gemaakte oplossingen biedt voor installatie, onderhoud en ontwerp. Ze zijn gespecialiseerd in verschillende disciplines, zoals gas-, water-, sanitair-, cv-installaties, zinkwerk en rioleringsaanleg. Het bedrijf staat bekend om de hoge kwaliteit van hun dienstverlening en klanttevredenheid.

Hieronder staan alle belangrijke contactgegevens van Pieterse Installatie- en Loodgieterswerken.

3. Loodgietersbedrijf Wasserthal

Wasserthal is een betrouwbaar en groeiend loodgietersbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het uitvoeren van gas-, water- en cv-werkzaamheden. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwaam personeel met ieder hun eigen specialisatie. Wasserthal biedt een totaaloplossing doordat alle werkzaamheden onder één dak worden uitgevoerd.

Hieronder staan alle belangrijke contactgegevens van Loodgietersbedrijf Wasserthal.

4. Sahin Loodgietersbedrijf

Sahin Loodgietersbedrijf staat bekend om zijn snelle en professionele service. De heer Sahin werkt netjes en zoekt altijd in overleg met de klant naar een passende oplossing. De factuur is duidelijk en transparant, zonder verrassingen achteraf. Klanten waarderen de betrouwbaarheid en betaalbaarheid van dit bedrijf, dat altijd op tijd komt en afspraken nakomt.

Hieronder staan alle belangrijke contactgegevens van Sahin Loodgietersbedrijf.

5. Installatietechniek Bert van Es

Installatietechniek Bert van Es is een bekende naam in de Drechtsteden als het gaat om goede installateurs en loodgieters. Of het nu gaat om verduurzaming van een woning, het installeren van een nieuwe badkamer of het vervangen van een lekkende kraan, bij dit bedrijf draaien ze nergens hun handen voor om.

Hieronder staan alle belangrijke contactgegevens van Installatietechniek Bert van Es.

Hoeveel kost een loodgieter in Dordrecht om in te huren?

Een loodgieter in Dordrecht rekent gemiddeld €50,- per uur, inclusief BTW.

Hoeveel kost een loodgieter in Dordrecht bij spoed om in te huren?

Een loodgieter met spoed in Dordrecht kost gemiddeld €75,- per uur, inclusief BTW.

Rekenen loodgieters in Dordrecht voorrijkosten?

Ja, de meeste loodgieters in Dordrecht rekenen voorrijkosten. Er zijn echter ook Dordtse loodgieters die geen voorrijkosten in rekening brengen of deze al in hun uurtarief hebben opgenomen.

Zoek je meer loodgieters nabij Dordrecht?

Hieronder staan enkele plaatsen in de buurt van Dordrecht waar meer loodgietersbedrijven gevestigd zijn.