De 5 BESTE loodgieters van Zoetermeer en omstreken

Op deze pagina vind je de beste loodgieters uit Zoetermeer en omstreken om in te huren. We hebben een aantal goede en betrouwbare (spoed)loodgieters geselecteerd die hun loodgietersbedrijf in deze regio hebben. Hieronder vind je onze lijst met de beste loodgieters uit Zoetermeer.

  1. Van der Hoek Installatiebedrijf
  2. Rademaker Installatietechniek
  3. Verbaan Installatiebedrijf
  4. RVG Loodgietersbedrijf
  5. Borg Loodgieters & Onderhoudsbedrijf

1. Van der Hoek Installatiebedrijf

Van der Hoek Installatiebedrijf is sinds december 2015 een begrip in de Zoetermeerse regio en biedt loodgieterswerken, installatiewerken, lekdetectie, verstopte rioleringen, daklekkage en gaslekkage diensten aan. Met meer dan 15 jaar ervaring in loondienst is het bedrijf goed in staat om een probleem snel en vakkundig op te lossen.

Hieronder staan alle belangrijke contactgegevens van Van der Hoek Installatiebedrijf.

2. Rademaker Installatietechniek

Rademaker Installatietechniek is een erkend loodgietersbedrijf in de regio Zoetermeer. Hun ervaren loodgieters beschikken over de vereiste diploma’s om water- en gasinstallaties aan te leggen en leidingen en riolering aan te passen en te onderhouden. Bij problemen met de afvoer of riool kun je ook bij hen terecht, dankzij hun ruime ervaring is het probleem meestal snel verholpen.

Hieronder staan alle belangrijke contactgegevens van Rademaker Installatietechniek.

3. Verbaan Installatiebedrijf

Verbaan Installatiebedrijf is een moderne loodgieter die van alle markten thuis is. Naast het klassieke loodgieterswerk kan deze alleskunner ook aan de slag met gas, water, c.v. en riolering. Verbaan bedient niet alleen particulieren, maar ook aannemers, bedrijven en beheermaatschappijen.

Hieronder staan alle belangrijke contactgegevens van Verbaan Installatiebedrijf.

4. RVG Loodgietersbedrijf

RvG Loodgietersbedrijf is een ervaren allround vakmanbedrijf dat gespecialiseerd is in diverse loodgieterswerkzaamheden, waaronder C.V., sanitair, rioleringswerkzaamheden en renovaties. Ze bedienen zowel de particuliere als de zakelijke markt en staan bekend om hun klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid.

Hieronder staan alle belangrijke contactgegevens van RVG Loodgietersbedrijf.

5. Borg Loodgieters & Onderhoudsbedrijf

Borg Loodgieters & Onderhoudsbedrijf rekent geen voorrijkosten in Zoetermeer en biedt 10 jaar garantie bij volledige dakvervanging en inspectie en testen op eventuele lekkages. Naast dakwerkzaamheden biedt het bedrijf ook loodgieterswerkzaamheden aan, zoals het installeren/repareren van kranen en toiletten en het ontstoppen/repareren van goten.

Hieronder staan alle belangrijke contactgegevens van Borg Loodgieters & Onderhoudsbedrijf.

Hoeveel kost een loodgieter in Zoetermeer om in te huren?

Een loodgieter in Zoetermeer rekent gemiddeld €50,- per uur, inclusief BTW.

Hoeveel kost een loodgieter in Zoetermeer bij spoed om in te huren?

Een loodgieter met spoed in Zoetermeer kost gemiddeld €75,- per uur, inclusief BTW.

Rekenen loodgieters in Zoetermeer voorrijkosten?

Ja, de meeste loodgieters in Zoetermeer rekenen voorrijkosten. Er zijn echter ook Zoetermeerse loodgieters die geen voorrijkosten in rekening brengen of deze al in hun uurtarief hebben opgenomen.

Zoek je meer loodgieters nabij Zoetermeer?

Hieronder staan enkele plaatsen in de buurt van Zoetermeer waar meer loodgietersbedrijven gevestigd zijn.