Over Arthur “Plumb King” Hedge

Arthur Hedge a.k.a Plumb King
Arthur Hedge a.k.a Plumb King – Oprichter van PlumbKing.nl.

Mijn naam is Arthur Hedge, maar mijn vrienden noemen me ook wel de “Plumb King”. Ik ben geboren in Den Haag in 1986, maar mijn ouders komen oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk. Ze zijn in de jaren 80 naar Nederland verhuisd voor hun werk bij een multinational. Inmiddels wonen mijn ouders weer in de UK, maar ik ben in Nederland gebleven omdat ik hier mijn sociale leven heb opgebouwd.

Ik heb ongeveer 14 jaar als loodgieter gewerkt voor verschillende werkgevers in de Randstad. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan, maar in 2019 vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en ben ik niet meer als loodgieter in loondienst gaan werken. Mijn plan was om in 2020 mijn eigen loodgietersbedrijf op te zetten, maar door de Covid-19 pandemie is dit helaas niet doorgegaan.

Omdat ik iets wilde doen, heb ik besloten om deze website PlumbKing.nl over het loodgietersvak in Nederland op te zetten. Ik vind het niet alleen een interessant beroep om over te schrijven, maar door mijn ervaring ben ik ook achter gekomen dat veel mensen hulp kunnen gebruiken bij het vinden van een goede en betrouwbare loodgieter om in te huren.

Laatst gepubliceerde artikels door Arthur Hedge

Hieronder staan de laatste artikels die Arthur Hedge op deze website heeft gepubliceerd.

beste engelse sleutel De 8 BESTE Engelse sleutels - Op zoek naar de beste Engelse sleutel? Op deze pagina staan goede Engelse sleutels volgens de Plumb King!
beste pijptang De 8 BESTE pijptangen - Op zoek naar de beste pijptang? Op deze pagina staan goede pijptangen volgens de Plumb King!
beste ontstoppingsveer De 8 BESTE ontstoppingsveren - Op zoek naar de beste ontstoppingsveer? Op deze pagina staan goede ontstoppingsveren volgens de Plumb King!
beste sifontang De 8 BESTE sifontangen - Op zoek naar de beste sifontang? Op deze pagina staan goede sifontangen volgens de Plumb King!
beste kraanmoersleutel De 8 BESTE kraanmoersleutels - Op zoek naar de beste kraanmoersleutel? Op deze pagina staan goede kraanmoersleutels volgens de Plumb King!
beste buiskniptang De 8 BESTE buiskniptangen - Op zoek naar de beste buiskniptang? Op deze pagina staan goede buiskniptangen volgens de Plumb King!
beste waterpomptang De 8 BESTE waterpomptangen - Op zoek naar de beste waterpomptang? Op deze pagina staan goede waterpomptangen volgens de Plumb King!
beste pijpsnijder De 8 BESTE pijpsnijders - Op zoek naar de beste pijpsnijder? Op deze pagina staan goede pijpsnijders volgens de Plumb King!
beste ontbramer De 8 BESTE ontbramers - Op zoek naar de beste ontbramer? Op deze pagina staan goede ontbramers volgens de Plumb King!
beste buigveer De 8 BESTE buigveren - Op zoek naar de beste buigveer? Op deze pagina staan goede buigveren volgens de Plumb King!
beste buigtang De 8 BESTE buigtangen - Op zoek naar de beste buigtang? Op deze pagina staan goede buigtangen volgens de Plumb King!
beste plopper gootsteenontstopper De 8 BESTE ploppers - Op zoek naar de beste plopper? Op deze pagina staan goede ploppers volgens de Plumb King!
beste perstang De 8 BESTE perstangen - Op zoek naar de beste perstang? Op deze pagina staan goede perstangen volgens de Plumb King!
beste soldeerbout De 8 BESTE soldeerbouten - Op zoek naar de beste soldeerbout? Op deze pagina staan goede soldeerbouten volgens de Plumb King!
loodgieter gereedschap Gereedschap van loodgieter - Welk gereedschap gebruikt een loodgieter? Hier lees je alles over de verschillende gereedschappen die loodgieters bij hun werkzaamheden gebruiken!
loodgieter kosten Kosten van loodgieter - Wat kost een loodgieter om in te huren? In dit artikel lees je wat voor prijs een loodgieter rekent en wat je hier allemaal nog meer over moet weten!
loodgieter opleiding Opleiding tot loodgieter - Welke opleiding is nodig om als loodgieter te mogen werken? In dit artikel lees je alles over de soorten opleidingen die er zijn om loodgieter te worden!
loodgieter vacatures Vacatures voor loodgieter - Ben je opzoek naar vacatures voor loodgieters? Hier lees je waar je kunt solliciteren op openstaande banen als loodgieter en waarop je moet letten!
loodgieter werkzaamheden Werkzaamheden van loodgieter - Wat is een loodgieter en wat doen ze? In dit artikel lees je alles over wat voor werkzaamheden loodgieters doen en wat daarbij allemaal komt kijken!
loodgieter geschiedenis Geschiedenis van loodgieter - Wat is de geschiedenis van loodgieters? Hier lees je alles over hoe het beroep van loodgieter gedurende duizenden jaren is ontstaan en ontwikkeld!